Cases

Vi har løst mange forskellige opgaver
Vi håber, at du her på siden vil lade dig inspirere med et udpluk af vores tidligere løste cases
Vi har løst mange forskellige opgaver
Vi håber, at du her på siden vil lade dig inspirere med et udpluk af vores tidligere løste cases
Previous slide
Next slide

Bjerrum Nielsen

Robot Nordic var i stand til at hjælpe Bjerrum Nielsen med at finde en løsning ved hjælp af Mimic-værktøjet fra Nordbo Robotics.

Mimic-værktøjet gør det muligt for en operatør at styre en robotarm ved hjælp af naturlige håndbevægelser, hvilket har gjort det overfladebehandling som slibning lettere og mere intuitivt samt sikrer kvalitet og driftssikkerhed.

Fipros Nutrition

FIPROS Nutrition er specialiseret i fødevarer og fødevareingredienser. Det essentielt for Fipros Nutrition at kunne kunne tilbyde kunder stor fleksibilitet ved fremstilling af varierende specialprodukter og produktionsvolumener.

Robot Nordic har integreret en fleksibel løsning til pakning, kasserejs samt luk, forsegling og labelpåsætning. Dernæst en linear løsning til palletering med palleteringssoftwaren SmartPack-Nordic.

Carlsberg

I en af Carlsbergs mange tappehaller bliver en verdenskendt, dansk humledrik fyldt på 20 liters plastikfustager ved hjælp af tre cobots. Bryggerigiganten deler her fordele og udfordringer ved at indføre de collaborative robotter i produktionen. Anlægget er udført af Robot Nordic.

Danfoss Fire Safety

Her er lige en fed video fra Danfoss Fire Safety, hvor de fortæller
om den Robotcelle vi her fra Robot Nordic har leveret til dem.
Det er dejligt når både arbejdsmiljø, effektivitet og kvalitet bliver forbedret af vores anlæg!

Kelsen

Kelsen Group er i dag mest kendt for deres danske butter cookies, herunder de to brands Kjeldsens og Royal Dansk.
Robot Nordic har haft den ære, at få lov til at udvikle og installere en ny pakkelinje i deres produktion. Så de dejlige små kager bliver sendt godt afsted, til deres kunder over hele verden.

Steel Products

Vi har med succes og tæt samarbejde med Steel Products integreret Dobot robotter til flytteopgaver af stålemner. Dette har været til stor glæde for ansatte og øget Steel Products konkurrenceevne ved at effektivisere produktionen samt reducere lønomkostninger.

Steel Products ser gerne at flere Dobot robotter integreres, hvor det giver mening.