Cases

Hos Robot Nordic har vi gennem tiden skulle løse mange forskellige opgaver. Vi håber, at du her på siden vil lade dig inspirere med et udpluk af vores tidligere løste cases. 

Syddansk Erhvervsskole

Syddansk Erhvervsskole huser et hav af interessante uddannelser og åbner døren for en spændende karriere i erhvervslivet.

I Robot Nordic har Philip i dag været på besøg hos automatikteknikernes grundforløbseksamen som censor.

Os i Robot Nordic elsker at se og høre de studerende og undervisernes tanker og ideer omkring automatisering.

Steel Products

Vi har med succes og tæt samarbejde med Steel Products integreret Dobot robotter til flytteopgaver af stålemner. Dette har været til stor glæde for ansatte og øget Steel Products konkurrenceevne ved at effektivisere produktionen samt reducere lønomkostninger.

 

Steel Products ser gerne at flere Dobot robotter integreres, hvor det giver mening.

Fipros

Case for Fipros Watch this video to see how FIPROS Nutrition uses equipment from Universal Robots to automate the end of line packing process, packing metal cans into cardboard boxes ready to shipment. The system is developed and installed by Robot Nordic Denmark.

 

 

Carlsberg

I en af Carlsbergs mange tappehaller bliver en verdenskendt, dansk humledrik fyldt på 20 liters plastikfustager ved hjælp af tre cobots. Bryggerigiganten deler her fordele og udfordringer ved at indføre de collaborative robotter i produktionen. Anlægget er udført af Robot Nordic.

 

Danfoss Fire Safety

Her er lige en fed video fra Danfoss Fire Safety, hvor de fortæller
om den Robotcelle vi her fra Robot Nordic har leveret til dem.
Det er dejligt når både arbejdsmiljø, effektivitet og kvalitet bliver forbedret af vores anlæg!

 

Kelsen

Kelsen Group er i dag mest kendt for deres danske butter cookies, herunder de to brands Kjeldsens og Royal Dansk.
Robot Nordic har haft den ære, at få lov til at udvikle og installere en ny pakkelinje i deres produktion. Så de dejlige små kager bliver sendt godt afsted, til deres kunder over hele verden.

Messe E- 22

Eltraco Automation teamer op med sin automationspartner Robot Nordic på årets E-22 elektronikmesse. I fællesskab vil de to Odense-virksomheder fremvise eksempler på automationsløsninger, der er skræddersyet til den danske elektronikbranches behov for intelligent, fleksibel automation.