Kundetilpasning

Robot Nordic designer og leverer højteknologiske specialløsninger til din produktion

Vi hjælper din produktionsvirksomhed til at blive mere effektiv, både kvalitets- og produktionsmæssigt. Dette forøger jeres indtjening direkte på bundlinjen. Robot Nordic står for hele processen – fra innovativt idéoplæg til sikker indkøring og integration i din virksomhed.

 

Projekterne er af høj kvalitet og samtidig billigere end vores konkurrenters, da vi fokuserer på gennemførsel af projekter i tæt samarbejde med dig som kunde. Hermed opnås successive fordele for din virksomhed fremfor meget lange projektforløb. Vi taler om tilbagebetalingstider fra et til fire år og gennemførelser af projekter fra tre til ni måneder.

 

Robot Nordic håndterer alle slags automatiseringsprojekter – der er ingenting, der er for småt og ingenting, der er for stort. Vi anvender den robot, som kunden foretrækker, men såfremt der ingen præferencer er, vælger vi den bedste robot til opgaven.

Skal vi udvikle en løsning til din virksomhed?

Del indlægget

Andre Løsninger

  • Montage

    Vi er med fra start til slut Robot Nordic har mange års erfaring med at automatisere montageopgaver. Fx at skrue skruer i, montere kugler i et leje og samle

  • Kundetilpasning

    Robot Nordic designer og leverer højteknologiske specialløsninger til din produktion Vi hjælper din produktionsvirksomhed til at blive mere effektiv, både kvalitets- og produktionsmæssigt. Dette forøger jeres indtjening direkte på