Montage

Vi sørger for en løsning som efterlever jeres krav

Med en automatiseret montageløsning opnår din virksomhed følgende

  • Montageopgaver løses fejlfrit og ensartet

  • Reducerede omkostninger (sparring på mandetimer)

  • Større fleksibilitet i produktionen

  • Aflastning af medarbejdere

  • Forøget produktionshastighed

Hvorfor automatisere dine montageprocesser?

Det kan virke både besværligt og uoverskueligt, at skulle implementere et helt nyt system i produktionen. Men at automatisere i produktionen har vist sig for vores kunder, altid at være en økonomisk rentabel investering.

Montage er en vigtig del af produktionsprocessen, men kan hurtigt blive meget trættende for de aktuelle medarbejdere. Montageopgaver kræver typisk simple og manuelle bevægelser, hvilket er fysisk krævende set over en hel arbejdsdag. Det skaber trætte medarbejdere og dertil vil der naturligt ske fejl under monteringen. Ved at automatisere dine montageopgaver forsvinder disse fejl helt ud af produktionen, og du kan spare dine medarbejdere for fysisk hårdt og ensartet arbejde og indsætte dem andetsteds. Vores robotter har en lang levetid og kan arbejde døgnet rundt.

Vi sørger for, at I kommer godt fra start med jeres nye teknologi. Vi installerer løsningen hos jer og instruerer jer i, hvordan I betjener den. Alle vores robotter og dertilhørende materialer køber vi hos vores troværdige og pålidelige samarbejdspartnere, så vi altid er sikre på at opretholde den gode kvalitet til vores kunder. 

Hos Robot Nordic har vi mange års erfaring med at automatisere montageopgaver. Og det er med vores store erfaring, at vi kan garantere en løsning, som vil være tilpasset til jeres specifikke behov. 

Vi har gennem tiden skulle løse mange sjove, specielle og komplicerede opgaver, så bare kom an. 

Vil du vide mere om montage?