Depalletering

Robot Nordic tilbyder betjeningsvenlige og fleksible løsninger til depalletering.

I Robot Nordic gør vi os umage for at forstå din virksomheds behov, så vi kan udvikle den mest fordelagtige løsning til din virksomhed.

Med en automatiseret depalletering ved hjælp af Cobots kan virksomheder frigive ressourcer som i stedet kan fokuseres hvor de skaber mest værdi.

 

Vi anvender hvis det kan lade sig gøre anerkendte standardproduktleverandører som gribeløsninger. Men hvis der findes en bedre løsning udvikler og tilpasser vi denne til netop Jeres virksomhed. VI stræber efter at give Jer den allebedste palleteringsløsning og netop dette sikrer vores ekspertise på området. Vi mener nemlig, at vil man udvikle de bedste løsninger, må man også have fri adgang til de bedste værktøjer. Eksempelvis har vi selv udviklet denne løsning til depalletering: SE BILLEDE

SmartPack Nordic depalletering af sække:

Vi har udviklet SmartPack – Nordic som via enkelt software gør palletering eller depalletering hurtigt og brugervenligt at indstille. Så undgår I som virksomhed at tabe tid på omprogrammering. Softwaren er tilpasset alle robotter og ved depalletering vælger operatøren blot sækkens center of gravity.

Læs mere: robotnordic.dk/smartpack

Vi ved at alle fabrikslayouts er forskellige. Nogle virksomheder har brug for et kraftigt palleterings flow og deraf en stor palleteringsmaskine. Disse løsninger medfører dog krav om, at der opsættes sikkerhedsmæssige foranstaltninger, såsom hegn eller bur.

Vi er eksperter i at integrere Cobots selv til de mindste fabrik layouts og vi sikrer, at virksomheder opnår præcis den grad af automatisering de ønsker. En Cobot kan sørge for at jeres virksomheds depalletering aldrig går i stå, da den kan arbejde alle døgnets timer.VI sikrer med rette software og programmering, at depalleteringen integreres helt specifikt til Jeres behov så i opnår en øget effektivitet og gode ergonomiske arbejdsforhold til Jeres medarbejdere.

 

Depalletering er en den omvendte proces palleteirng. Robotten løfter kasser eller sække fra en palle. Varene tømmer i procesanlæg eller sendes videre eksempelvis vha. transportbånd til procesanlæg. 

En automatiseret depalletering skåner medarbejdere for rutineprægede arbejdsprocesser der er tidskrævende og opslidende.

En automatiseret depalletering sikrer at virksomheder opnår følgende:

  • Effektivisering

  • Driftsikkerhed

  • Reducerede omkostninger til bemanding

  • Bedre ergonomi på arbejdspladsen

Depalleteringsrobot

Beregn Return on Investment (ROI):

Vi har haft mange samarbejder med virksomheder og har med stor succes automatiseret virksomheders palletering, således har virksomheder øget  indtjening og reduceret omkostninger.

Vi er sikre på, at en automatiseret palleteringsløsning fra Robot Nordic hurtigt tjener sig hjem.

Prøv vores beregner for at finde ud af hvornår I har tjent jeres investering hjem.

Vil du vide mere om palleteringsløsninger?

Del indlægget
fb-share-icon

Andre Løsninger

  • Dobot til industri

    Med vores Dobots får du en effektiv samt super prisvenlig robot. Dobots er et perfekt match til dig som ønsker en løsning på nogle af de mindre problematikker i

  • Montage

    Vi er med fra start til slut Robot Nordic har mange års erfaring med at automatisere montageopgaver. Dette kan fx indebære at skrue skruer i, montere kugler i et