Løsninger

Palletering

I samarbejde med vores partnere og kunder finder vi den bedste løsning ved hjælp af nye robotter, værktøjer og systemer, der garanterer en effektiv palletering.

Depalletering

 I Robot Nordic gør vi os umage for at forstå din virksomheds behov, så vi kan udvikle den mest fordelagtige, fleksible og betjeningsvenlige løsning til depalletering. 

Kasserejsning

Komplet kasserejser, muligheder for fyldning, lukning og pakning af kasser. Vi finder den rigtige løsning i samarbejde med dig og vores samarbejdspartnere.

Sortering

Det, der kan håndteres manuelt, kan også automatiseres. Vores mange års erfaring, know-how og den moderne teknologi fra vores partnere er nøglen til at skabe de rigtige løsninger.

Overfladebehandling

Forbedrer præcision i virksomhedens  produktion. Robot Nordic har erfaring med mange slags overfladebehandlinger med robotløsninger, herunder maling, polering og slibning.      

Pakning

Vi leverer robuste pakningsløsninger til virksomheder inden for næsten en hvilken som helst branche. Vi finder den rigtige løsning i samarbejde med dig.

 

Montage

Som en del af produktionsprocessen er montage en vigtig opgave. Vi hjælper og instruerer din virksomhed med og i automatisering.

Dobot til industri

Robot Nordic har med succes  integreret Dobot i mange industrielle virksomheder. Dobot er en prisvenlig, fleksibel og brugervenlig løsning til at automatisere jeres flytteopgaver.

Vores
proces

Salg

Salg

Projektering

Projektering

Konstruktion

Konstruktion

Produktion

Produktion

Installation

Installation

Indkøring

Indkøring

 

Robot Nordic designer og leverer højteknologiske specialløsninger til din produktion.

Vi hjælper din produktionsvirksomhed til at blive mere effektiv, både kvalitets -og produktionsmæssigt. Dette forøger jeres indtjening direkte på bundlinjen. Robot Nordic står for hele processen – fra innovativt idéoplæg til sikker indkøring og integration i din virksomhed.

Projekterne er af høj kvalitet og samtidig billigere end vores konkurrenters, da vi fokuserer på gennemførsel af projekter i tæt samarbejde med dig som kunde. Hermed opnås successive fordele for din virksomhed fremfor meget lange projektforløb. Vi taler om tilbagebetalingstider fra et til fire år og gennemførelser af projekter fra tre til ni måneder.

Robot Nordic håndterer alle slags automatiseringsprojekter – der er ingenting, der er for småt og ingenting, der er for stort. Vi anvender den robot, som kunden foretrækker, men såfremt der ingen præferencer er, vælger vi den bedste robot til opgaven.