Automatisering
- vejen til vækst

Fra det øjeblik du træder ind over dørtrinnet hos os, handler det om dig og din forretning.

Sådan
arbejder vi

De bedste løsninger skaber vi sammen med vores samarbejdspartnere og vores kunder. Derfor gør vi os umage for at forstå din virksomheds behov, så vi kan udvikle den mest fordelagtige løsning til din virksomhed. Vi rådgiver og vejleder dig fra start til slut, og vi sørger for, at du og dine medarbejdere kommer godt i gang, når automatiseringsløsningen er installeret hos jer. Vi har en leveringstid på ca. 16-20 uger. Det afhænger af sværhedsgraden og kompleksiteten af hvert enkelt projekt.

IMG_9472

Vores
proces

Salg

Salg

Projektering

Projektering

Konstruktion

Konstruktion

Produktion

Produktion

Installation

Installation

Indkøring

Indkøring

IMG_7059

En fælles drøm...

Robot Nordic blev grundlagt i 2016 af to erfarne ingeniører fra robotbranchen. Virksomheden er en fælles drøm om at drive en uafhængig integrations- og automatiseringspartner uden eksklusivaftaler med standardproduktleverandører. Vil man udvikle de bedste løsninger, må man også have fri adgang til de bedste værktøjer.

Automatisering skaber arbejdspladser

Robot Nordics overordnede strategi er at sikre, at arbejdspladser bliver i Danmark og samtidig bringe danske virksomheder, der har flyttet deres produktion ud af landet, tilbage til Danmark. Automatisering er et af svarene her på, og handler desuden også om at sikre bæredygtig produktion, sikkert arbejdsmiljø, høj lønsomhed og arbejdspladser.

Mission og vision

Gennem dygtige medarbejdere skaber vi effektive, skræddersyede high-end automationsløsninger bygget på know-how og nye teknologier. Vi leverer bæredygtige og effektive produktivitetsforbedringer til og sammen med vores kunder. Målet er at være den foretrukne uafhængige automatiseringsintegrator på markedet. Robot Nordic tilstræber løbende at skabe et rentabelt afkast for sine kunder gennem værdiskabende vækst og partnerskaber, som naturligt styrker deres markedsposition.

IMG_8065

Skal vi hjælpe dig med dit automatiseringsprojekt?

Vi kigger gerne forbi din virksomhed og undersøger dine muligheder.