Depalletering

Vi udvikler revolutionerende depalleteringsløsninger og tilpasser dem til brug i jeres virksomhed.

En automatiseret depalletering sikrer at virksomheder opnår følgende

  • Effektivisering

  • Driftsikkerhed

  • Reducerede omkostninger til bemanding

  • Bedre ergonomi på arbejdspladsen

Hvad er depalletering?

Depalletering er den omvendte proces af palletering. Robotten løfter kasser eller sække fra en palle. Varene tømmes i et procesanlæg eller sendes videre eksempelvis vha. et transportbånd til procesanlæg. 

Med en automatiseret depalletering ved hjælp af Cobots, kan virksomheder frigive ressourcer, som i stedet kan fokuseres, hvor de skaber mest værdi.

Vi anvender, hvis det kan lade sig gøre, anerkendte standardproduktleverandører, såsom gribeløsninger. Hvis der findes en bedre løsning udvikler og tilpasser vi denne til netop jeres virksomhed. Vi stræber efter at give jer den bedste palleteringsløsning, og netop dette sikrer vores ekspertise på området. Vi mener nemlig, at hvis man vil udvikle de bedste løsninger, må man også have fri adgang til de bedste værktøjer. 

Vi tilpasser altid løsningen til hvert enkelt virksomhed uanset om der er blot er behov for en standardløsning eller specialudviklede værktøjer.

Vi ved at nogle virksomheder har forskellige fabrikslayouts. Nogle med plads til de helt store robotter mens andre virksomheder kan drage fordel af Cobots uden krav til sikkerhedsforanstaltninger som hegn.

Vi sikrer med rette software og programmering, at palleteringen integreres helt specifikt til jeres behov så i opnår de mange fordele ved automatiseret palletering

En automatiseret depalletering skåner medarbejdere for rutineprægede arbejdsprocesser der er tidskrævende og opslidende.

Vi mente at der var brug for en fleksibel og brugervenlig software da industrien havde tabt tid og store omkostninger ved omstillinger produktion såsom når der foretages ændringer kassestørrelser. Dette stopper ofte sætter ofte stop i palleteringen og kræver langvarig programmering hvilket har betyder driftsstop i end of line. Derfor er effektiv og fleksibel palletering  med SmartPack–Nordic essentielt for at øge virksomhedenernes kapacitet i End of Line og undgå flaskehalsproblemer.

SmartPack-Nordic er udviklet af os I Robot Nordic. Med SmartPack Nordic software fuldautomatiseres palletering og depalletering.

Læs gerne mere om vores software SmartPack–Nordic til palletering som sikrer jer fleksibilitet og sparet tid til omprogrammering af palletering.

Tilpasning til jeres fabrikslayout

Vi ved at alle fabrikslayouts er forskellige. Nogle virksomheder har brug for et kraftigt palleterings flow og deraf en stor palleteringsmaskine. Disse løsninger medfører dog krav om, at der opsættes sikkerhedsmæssige foranstaltninger, såsom hegn eller bur.

Vi er eksperter i at integrere Cobots til selv de mindste fabriklayouts og vi sikrer, at virksomheder opnår præcis den grad af automatisering de ønsker. En Cobot kan sørge for at jeres virksomheds depalletering aldrig går i stå, da den kan arbejde alle døgnets timer. Vi sikrer med rette software og programmering, at depalleteringen integreres helt specifikt til jeres behov så I opnår en øget effektivitet og gode ergonomiske arbejdsforhold til jeres medarbejdere.

 

Depalletering med SmartPack Nordic

Vi har udviklet SmartPack-Nordic som via enkelt software gør palletering eller depalletering hurtigt og brugervenligt at indstille. Så undgår I som virksomhed at tabe tid på omprogrammering. Softwaren er tilpasset alle robotter og ved depalletering vælger operatøren blot sækkens center of gravity. 

Depalleteringsrobot

Vil du vide mere om depalleteringsløsninger?