Overflade­behandling

Med en automatiseret overfladebehandlingsproces bliver din produktion mere effektiv og din kvalitet forbedres

Med vores løsninger til overfladebehandlinger opnår virksomheden

  • Bedre arbejdsforhold

  • Fleksibilitet

  • Aflastning af medarbejdere

  • Driftsikkerhed

  • Høj præcision og ensartede resultater

Hvorfor automatisere jeres overfladebehandling?

 

Robot Nordic har erfaring i mange slags overfladebehandlinger med robotløsninger. Fx maling, polering, slibning m.m. Vi samarbejder gerne med jeres eksperter, hvor vi klarer automatiseringen af processerne, og eksperterne klarer det mere specifikke med maling, slibning og polering, eller hvad det end måtte være.

 

Ved manuel overfladebehandling er der risiko for at medarbejdere udsættes for sundhedsskadelige kemikalier. Dette sker i høj grad ved overfladebehandlinger med kemikalier såsom maling. Ved at automatisere overfladebehandlingen og lade robotter gøre det hårde arbejde, skånes medarbejdere for disse kritiske problemstillinger.

 

Overfladebehandlinger er et led i produktionen som påkræver en meget høj præcision. Denne præcision kan tilsikres ved en indførelse af vores robottekniker.

 

Vi stræber os efter at finde den helt perfekte løsning til jer. Vi fastholder kontakt med jer gennem hele forløbet, så vi er forsikret om, at den løsning vi kommer med efterlever jeres krav.

Automatiseret overfladebehandlingsproces er hurtigere og mere effektiv end den manuelle proces, hvilket gør det muligt for virksomheder at producere produkter i højere hastighed. Dette medfører, at din virksomhed vil se et øget output og en forbedret økonomisk effektivitet.

Automatiseret overfladebehandlingsproces er mere ensartet og præcis end den manuelle proces, hvilket fører til en højere kvalitet af det endelige produkt. Brugen af robotter eliminerer også risikoen for menneskelige fejl.

Automatiseret overfladebehandlingsproces fjerner behovet for, at medarbejdere er i direkte kontakt med farlige kemikalier eller maskiner. Dette forbedrer arbejdsforholdene for medarbejderne og reducerer risikoen for skader.

Automatiseret overfladebehandlingsproces kan programmeres og ændres for at håndtere en bred vifte af materialer og overflader, hvilket gør det nemmere at skifte mellem forskellige produkter og anvendelser.

Bjerrum Nielsen Case

Robot Nordic var i stand til at hjælpe Bjerrum Nielsen med at finde en løsning ved hjælp af Mimic-værktøjet fra Nordbo Robotics.

Mimic-værktøjet gør det muligt for en operatør at styre en robotarm ved hjælp af naturlige håndbevægelser, hvilket har gjort det overfladebehandling som slibning lettere og mere intuitivt samt sikrer kvalitet og driftssikkerhed.

Vil du vide mere om overfladebehandling?