Overflade­behandling

Robot Nordic har erfaring i mange slags overfladebehandlinger med robotløsninger. Fx maling, polering, slibning m.m. Vi samarbejder gerne med jeres eksperter, hvor vi klarer automatiseringen af processerne, og eksperterne klarer det mere specifikke med maling, slibning og polering, eller hvad det end måtte være.

 

Ved manuel overfladebehandling er der risiko for at medarbejdere udsættes for sundhedsskadelige kemikalier. Dette sker i høj grad ved overfladebehandlinger med kemikalier såsom maling. Ved at automatisere overfladebehandlingen og lade robotter gøre det hårde arbejde, skånes medarbejdere for disse kritiske problemstillinger.

 

Overfladebehandlinger er et led i produktionen som påkræver en meget høj præcision. Denne præcision kan tilsikres ved en indførelse af vores robottekniker.

 

Vi stræber os efter at finde den helt perfekte løsning til jer. Vi fastholder kontakt med jer gennem hele forløbet, så vi er forsikret om, at den løsning vi kommer med efterlever jeres krav.

Vil du vide mere?

Del indlægget
fb-share-icon

Andre Løsninger

  • Dobot til industri

    Med vores Dobots får du en effektiv samt super prisvenlig robot. Dobots er et perfekt match til dig som ønsker en løsning på nogle af de mindre problematikker i

  • Depalletering

    Robot Nordic tilbyder betjeningsvenlige og fleksible løsninger til depalletering. I Robot Nordic gør vi os umage for at forstå din virksomheds behov, så vi kan udvikle den mest fordelagtige