Sortering

Vi kommer med løsninger til alle typer af sortering.

Ved automatisk sortering opnår virksomheden følgende

  • Ingen fejlsortering

  • Reducerede omkostninger (sparring på mandetimer)

  • Større fleksibilitet

  • Aflastning af medarbejdere

Hvad er sortering?

Sortering er et bredt felt som kan defineres på flere forskellige måder. Det kan både være meget kompliceret, og det kan være ligetil, da vi taler om mekanisk sortering, hvor størrelsen, tyngdekræften eller formen hjælper os. Vi går altid efter en løsning, der er ligetil, men hvis det ikke er en mulighed, har vi andre metoder, så vi finder den rette løsning til jeres virksomhed.

 

Stor viden om nyeste teknologier og sammensætning

Vi har mange muligheder for sortering, som føromtalt mekanisk sortering. Det kan også være sortering ved hjælp af sensorteknologi. Her taler vi om: Farvesensorer, induktive sensorer,

vægtsensorer, kapacitive sensorer, varmesensorer

og mange andre. Disse nævnte sensorer er de

oftest brugte i industrien. Derudover findes der vision, som også er en meget anvendt sorteringsmåde i industrien.

 

Vi løser dit behov for automatisk sortering

Når alt kommer til alt, vælger Robot Nordic den helt rigtige løsning for dig som kunde i samarbejde med sensoreksperterne. Vi kigger på kvalitet, præcisions, nødvendigheden og selvfølgelig prisen.

Ved at automatisere jeres sortering, vil det på meget kort tid stå klart, at forskellige typer af fejlsortering vil forsvinde helt ud af produktionen. Dette medvirker at I vil opleve mindre spildtid ift. at skulle rette op på irritable fejl i sorteringen.

Uagtet af hvad der skal sorteres, så udfærdiger vi en finpudset løsning til jeres virksomhed. Vi står til rådighed fra start til slut, og vi kan altid kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med løsningen, som vi finder til jer.

Vil du vide mere om sortering?