Kasse -og bakkerejsere

Komplet kasserejser, muligheder for udfoldning, fyldning, lukning og pakning af kasser. Vi finder den rigtige løsning i samarbejde med dig og vores samarbejdspartnere

Fordele

Kasse -og bakkerejsere er til virksomheden som ønsker at tage deres automatisering et skridt yderligere. 

Kasserejsere er systemer der skal løfte, udfolde og lukke bunden af kasserne for at pakkerobotten kan fylde kassen. Efter kassen er fyldt lukker systemet kassens øvre flapper og sender den videre til forsegling med tape eller lim.

 

Ved at implementere en kasserejser vil virksomheden opleve flere fordele. En af de vigtigste fordele er effektivisering af kapacitet og reducering af omkostninger til bemanding af arbejdsprocesser der er gentagende og belastende.

 

Vi garanter en løsning som skaber værdi for virksomheden og endda for miljøet. En kasserejser mindsker fejl i produktion og dermed spild af emballage.

Kasserejseren sikrer driftssikkerhed og præcission i virksomhedens emballeringsproces og øger derfor kvaliteten af virksomhedens produkter. 

 

Alt efter virksomhedens behov tilpasser vi, så I får en kasserejserløsning med den rigtige pakkekapacitet og lukkesystem. Vi udvikler kasserejsere af højeste kvalitet, så I får en holdbar løsning med minimum vedligeholdelse og mulighed for efterservice, hvis nødvendigt.

Vi er sikre på at vores kasserejser løsning kan effektivisere pakkeprocessen og mindske omkostninger for enhver virksomhed. 

Vil du vide mere om kasserejsere?

Del indlægget
fb-share-icon

Andre Løsninger

  • Palletering

    Robot Nordic tilbyder betjeningsvenlige og fleksible palleteringsløsninger. Vi har stor erfaring i palleteringsløsninger, både konventionelle og robotløsninger, og har udviklet mange anlæg rundt omkring i Danmark og i Europa.

  • Pakning

    Vi leverer robuste pakningsløsninger til virksomheder inden for næsten en hvilken som helst branche. En løsning, der klarer pakningen af dine produkter, giver din virksomhed en driftsikker løsning, som