SmartPack – Nordic

Brugervenlig palletering vha. Smartphone APP

Vil du gerne øge din effektivitet og sikre en stabil drift, samt reducere omkostninger til bemanding af hårde gentagne arbejdsaktiviteter? Så har vi hos Robot Nordic den helt rigtige løsning på et intuitivt fuldautomatisk robotpalleteringssystem.

 

Hvad er SmartPack – Nordic

SmartPack-Nordic er udviklet af os I Robot Nordic. Det er et palleteringssystem som pakker og mixpakker varer i tilpassede kartoner som efterfølgende lukkes og får påsat labels. 

Alle kartoner palleteres på paller eller I burer, med ensarte kartoner eller forskellige størrelse kartoner, kaldt mixpalletering.

 

Hvorfor er SmartPack den helt rigitige løsning til palletering?

Processen er fuldautomatisk og styres via en APP fra mobil eller tablet, så I undgår driftstop samt spild af ressourcer ved omprogrammering.

SmartPack – Nordic kan forbindes til alle robottyper, og er derfor enkelt at implementere med jeres automationsløsning uanset om virksomheden allerede har robotter til end of line eller ønsker en hel ny løsning. Det mener vi skaber fleksibilitet og sparer jer kroner og ører. 

Uanset virksomhedens niveau af automatisering mener vi, at SmartPack – Nordic vil skabe værdi for virksomheden ved at øge brugervenlighed og fleksibelt i end of line som i høj grad forbedrer jeres driftsikkerhed og effektivitet.

 

Vi står altid til jeres rådighed, hvis der skulle opstå vanskeligheder.

 

Kontakt os for yderligere information og få et godt tilbud.

Mail: info@robotnordic.com

Tlf.: +45 70 70 76 84

Mixpalletering vil sige, at robotten og SmartPack softwaren kan pakke varer i selvvalgte og tilpassede emballagestørrelser.

Med SmartPack-Nordic effektiviseres produktionen og jeres ressourcer vil blive udnyttet mere optimalt.

Den mest besparende eller optimale emballage udvælges, da SmartPack-Nordic på enkelt vis tillader jer at skifte mellem forskellige kartoner helt uden kodning. Herved sparer I tid og sikrer en stabil og effektiv drift.

Ved at udvælge den helt korrekte emballagestørrelse sparer I penge på materialer og passer på miljøet.

Effektivt pakkede paller eller bure sparer jer for unødvendige transportomkostninger og sparer miljøet.

Her finder du den simple og brugervenlige vejledning til vores SmartPack software: 

Vejledning SmartPack-Nordic