Dobot

Brugervenligt interface, alsidighed og praktiske tilgang gør Dobot til et fremragende værktøj når eleverne introduceres for ​​robotteknologi og STEM-fag. Som teknologien fortsætter med at spille en stadig vigtigere rolle i vores liv, er det afgørende, at eleverne har adgang til ressourcer som Dobot for at forberede dem til fremtiden.
I Robot Nordic elsker vi at se og høre studerende, samt underviseres ideer omkring automatisering. Vores projektleder var censor for de studerende på Automatikteknikernes uddannelse ved SDE. De studerende havde til opgave at fremstille et sorteringsanlæg med vores Dobot robotter.
Previous slide
Next slide

Magician  Lite     

Prisvenlig entry level robot til uddannelse og personlig brug. Perfekt til skrivebordet og forbindes let til PC ved brug af Dobot Studio software. Kan  styres med mus, knap, joystick eller gestures. 

 

Vægt:

2.4 kg.

Løfteevne:

 250 g.

Fodaftryk                   

146 mm. × 146 mm.

Rækkevidde:

340 mm.

Præcision:

± 0.2  mm.

Magician Education

Robotarm designet til studerende og undervisere, med funktioner som interaktiv programmering, 3D-print, løft af objekter og laserindgravering.

 

 

Vægt:

3.4 kg.

Løfteevne:

500 g.

Fodaftryk                   

158 mm. × 158 mm.

Rækkevidde:

320 mm.

Præcision:

± 0.2 mm.

Magician Basic     

Alsidig robotarm til personlig og lille virksomhedsbrug. Har en lang række muligheder som blandt andet: pick-and-place, svejsning og tegning.

 

 

 

Vægt:

3.4 kg.

Løfteevne:

500 g.

Fodaftryk                   

158 mm. × 158 mm.

Rækkevidde:

320 mm.

Præcision:

± 0.2 mm.

MG 400                             

Heavy-duty Cobot robotarm som passer perfekt til undervisningen. Egner sig også særligt til den lette industri, da den kommer med så høj en præcision.

 

 

Vægt:

8 kg.

Løfteevne:

500 g.

Fodaftryk                   

190mm. × 190mm.

Rækkevidde:

440 mm.

Præcision:

± 0.05 mm.

M1 Pro 

Professionel Cobot med høj præcision og nøjagtighed. Designet til anvendelse inden for elektronikmontage, materialehåndtering og let produktion.

 

 

 

Vægt:

15.7 kg

Løfteevne:

1.5 g.

Fodaftryk                   

230 mm. × 175 mm.

Rækkevidde:

400 mm.

Præcision:

± 0.02 mm.

Hvorfor vælge Dobot?

Previous slide
Next slide

Robot Nordic besøger studerende på automationsteknolog uddannelsen på UCL

Eleverne på UCL Erhvervsakademi og Professionhøjskole er vilde med at arbejde med Dobot MG400 robotter i deres undervisning. Hør dem og deres underviser fortælle om deres oplevelser og hvorfor det er så spændende at lære at programmere og samarbejde med robotter. 

Udvid jeres muligheder

Dobots Vision Kit, Basic AI Kit, Linear Rail Kit og Conveyor Belt Kit er fremragende værktøjer til undervisning. Deres brugervenlige Click on system og alsidighed giver elever en hands-on tilgang som gør disse kits ideelle til at introducere eleverne for  ​​robotteknologi, kunstig intelligens og STEM-fag. Da teknologi fortsætter med at spille en stadig vigtigere rolle i vores liv, er det afgørende, at eleverne har adgang til ressourcer som disse for at forberede dem til deres erhverv og fremtidens teknologi.

Previous slide
Next slide