Palletering

Vi er leveringsdygtige i alle former for palleteringsanlæg

Robot Nordic har stor erfaring i palleteringsløsninger, både konventionelle og robotløsninger. Vi har udviklet mange anlæg rundt omkring i Danmark og i Europa.

 

Vi har netop udviklet et anlæg i samarbejde med Festo, hvor det er muligt at mixpalletere. Det vil sige, at man kan sende forskellige størrelser af kasser og bøtter til anlægget, hvorefter anlægget palleterer produkterne efter det mønster, der er kalkuleret som det mest optimale. Softwaren kan bruges direkte på en robotløsning også.

 

Ved at bruge robotter til palletering opnår virksomheder større effektivitet og højere driftssikkerhed. Desuden skåner automatiseringen medarbejderne for tunge løft. Rutinepræget og slidsomt arbejde kan klares langt hurtigere med en driftsikker palleteringsløsning. Det fremmer sundhed og trivsel blandt medarbejderne.

Vil du vide mere om palleteringsløsninger?

Del indlægget
fb-share-icon

Andre Løsninger

  • Pakning

    En driftsikker løsning til gavn for dine medarbejdere En løsning, der klarer pakningen af dine produkter, giver din virksomhed en driftsikker løsning, som reducerer den manuelle håndtering af produkterne

  • Overflade­behandling

    Robot Nordic har erfaring i mange slags overfladebehandlinger med robotløsninger fx maling, polering, slibning med mere. Vi samarbejder gerne med jeres eksperter, hvor vi klarer automatiseringen af processerne, og