Palletering

Vi er leveringsdygtige i alle former for palleteringsanlæg

Robot Nordic har stor erfaring i palleteringsløsninger, både konventionelle og robotløsninger. Vi har udviklet mange anlæg rundt omkring i Danmark og i Europa.

 

Vi har netop udviklet et anlæg i samarbejde med Festo, hvor det er muligt at mixpalletere. Det vil sige, at man kan sende forskellige størrelser af kasser og bøtter til anlægget, hvorefter anlægget palleterer produkterne efter det mønster, der er kalkuleret som det mest optimale. Softwaren kan bruges direkte på en robotløsning også.

 

Ved at bruge robotter til palletering opnår virksomheder større effektivitet og højere driftssikkerhed. Desuden skåner automatiseringen medarbejderne for tunge løft. Rutinepræget og slidsomt arbejde kan klares langt hurtigere med en driftsikker palleteringsløsning. Det fremmer sundhed og trivsel blandt medarbejderne.

Vil du vide mere om palleteringsløsninger?

Del indlægget

Andre Løsninger

  • Palletering

    Vi er leveringsdygtige i alle former for palleteringsanlæg Robot Nordic har stor erfaring i palleteringsløsninger, både konventionelle og robotløsninger. Vi har udviklet mange anlæg rundt omkring i Danmark og

  • Kundetilpasning

    Robot Nordic designer og leverer højteknologiske specialløsninger til din produktion Vi hjælper din produktionsvirksomhed til at blive mere effektiv, både kvalitets- og produktionsmæssigt. Dette forøger jeres indtjening direkte på