Palletering

Robot Nordic tilbyder betjeningsvenlige og fleksible palleteringsløsninger. Vi har stor erfaring i palleteringsløsninger, både konventionelle og robotløsninger, og har udviklet mange anlæg rundt omkring i Danmark og i Europa.

Med vores palleteringsløsning opnår virksomheden

  • Effektivisering og mindskede omkostninger

  • Driftssikkerhed

  • Bedre ergonomi og arbejdsforhold

  • Hurtig integration med SmartPack-Nordic

  • Øget kvalitet i palletering og afsendelser

  • Fleksibilitet

Hvad er palletering?

En automatiseret palleteringsproces kan bestå i, at en friarmsrobot griber en kasse og placerer denne på en palle i det mest optimale pakkemønster.

Med vores intuitive software SmartPack-Nordic kan virksomheder nu drage fordel af mixpalletering som vil sige, at robotten er i stand til fuldautomatisk at palletere forskellige kassestørrelser på  samme palle. Vi stræber altid efter at virksomheder ikke fastlåses med vores løsninger, men i stedet opnår fleksibilitet i produktionslinjen.

Med automatiseret palletering frigiver virksomheder ressourcer som i stedet kan benyttes til essentielle arbejdsprocesser der skaber værdi. Vores erfaring er at kunder hurtigt har opnået return on investment.

Vi tilpasser altid løsningen til hver enkelt virksomhed, uanset om der er blot er behov for en standardløsning eller specialudviklede værktøjer.

Vi ved, at nogle virksomheder har forskellige fabrikslayouts. Nogle med plads til de helt store robotter, mens andre virksomheder kan drage fordel af Cobots uden krav til sikkerhedsforanstaltninger såsom hegn.

Vi sikrer, med rette software og programmering, at palleteringen integreres helt specifikt til jeres behov så I opnår de mange fordele ved automatiseret palletering.

SmartPack-Nordic er udviklet af os i Robot Nordic. Med SmartPack-Nordic software fuldautomatiseres palletering og depalletering.

Læs gerne mere om vores software SmartPack–Nordic til palletering, som sikrer jer fleksibilitet og sparet tid til omprogrammering af palletering.

Vi mener at der er brug for en fleksibel og brugervenlig software, da vi har oplevet at industrien har tabt tid og haft store omkostninger ved omstilling af produktionen, såsom når der blev foretaget ændringer af kassestørrelser. Dette stopper ofte palleteringsprocessen og kræver langvarig programmering, hvilket har betydet driftsstop i End of Line. Derfor er effektiv og fleksibel palletering  med SmartPack–Nordic essentielt for at øge virksomhedernes kapacitet i End of Line og derved undgå flaskehalsproblemer.

Lineær palleteringsløsning

Hos Fipros Nutrition har Robot Nordic integreret et lineært palleteringssystem.

Det lineære palleteringsanlæg er pladsbesparende og giver mulighed for at pakke på flere paller.

Et lineært anlæg kan monteres både ved væg eller loft, og europaller placeres blot foran robotarmen, som palleterer. Ved traditionelle anlæg vil dette kræve ekstra plads at placere europaller rundt om robotarmen, hvilket optager unødig plads i jeres virksomhed.

Palletering med SmartPack-Nordic

Alle kartoner palleteres på paller eller i bure med ensartede kartoner, eller kartoner i forskellige størrelser. 

Med SmartPack-Nordic undgår virksomheden tabt tid på programmering, da SmartPack-Nordic hurtigt og let indstilles til at palletere alle kartonstørrelser, selv hvis disse er forskellige størrelser.

Med få klik og uden programmering styrer virksomheden selv præferencer for palle- og kassestørrelse, og softwaren sikrer at palleteringsrobotten pakker i det mest effektive mønster.

Lær at bruge SmartPack-Nordic
SmartPack-Nordic til palletering

Vil du vide mere om palleteringsløsninger?