Palletering

Robot Nordic tilbyder betjeningsvenlige og fleksible palleteringsløsninger. Vi har stor erfaring i palleteringsløsninger, både konventionelle og robotløsninger, og har udviklet mange anlæg rundt omkring i Danmark og i Europa.
I Robot Nordic gør vi os umage for at forstå din virksomheds behov, så vi kan udvikle den mest fordelagtige løsning til din virksomhed.

Med en automatiseret palleteringsproces ved hjælp af Cobots kan virksomheder frigive ressourcer som i stedet kan fokuseres hvor de skaber mest værdi.

En automatiseret palleteringsproces sikrer at virksomheder opnår følgende

Vi anvender hvis det kan lade sig gøre anerkendte standardproduktleverandører som gribeløsninger. Men hvis der findes en bedre løsning udvikler og tilpasser vi denne til netop Jeres virksomhed.

Vi ved at alle fabrikslayouts er forskellige. Nogle virksomheder har brug for et kraftigt palleterings flow og deraf en stor palleteringsmaskine. Disse løsninger medfører dog krav om, at der opsættes sikkerhedsmæssige foranstaltninger, såsom hegn eller bur.

Vi er eksperter i at integrere Cobots selv til de mindste fabrik layouts og vi sikrer at virksomheder opnår præcis den grad af automatisering de ønsker.

Fordele ved automatisk palletering

 • Bedre ergonomi og arbejdsforhold

 • Sikkerhed og ensartethed i palleafsendelser

 • Driftsikkerhed

 • Effektivisering

 • Reduktion i omkostninger

En automatiseret palleteringsproces kan bestå i, at en friarmsrobot griber en kasse og placerer denne på en palle i det mest optimale pakkemønster.

Mixpalletering vil sige, at robotten er i stand til at fuldautomatisk at palletere forskellige kassestørrelser på samme palle.

En automatiseret palletering skåner medarbejdere for rutineprægede arbejdsprocesser der er tidskrævende og opslidende.

Ved Fipros har Robot Nordic integreret et lineært palleteringssystem

Palleteringsanlægget ved Fipros er udført som et lineært palleteringsanlæg, hvilket vil sige at det er utrolig pladsbesparende og sikrer et optimalt layout til at palletere.

Et lineært anlæg kan monteres både ved væg eller loft og europaller placeres blot foran robotarmen som palleterer. Ved tradionelle anlæg vil dette kræve ekstra plads at placere europaller rundt om robotarmen hvilket optager unødig plads i jeres virksomhed.

En Cobot kan sørge for at jeres virksomheds palletering aldrig går i stå, da den kan arbejde alle døgnets timer.VI sikrer med rette software og programmering, at palleteringen integreres helt specifikt til Jeres behov så i opnår en øget effektivitet og gode ergonomiske arbejdsforhold til Jeres medarbejdere.

Vi har udviklet SmartPack – Nordic som via enkelt software gør palletering hurtigt og brugervenligt at indstille. Så undgår I som virksomhed at tabe tid på omprogrammering. Softwaren er tilpasset alle robotter.

Læs mere: robotnordic.dk/smartpack

Griber fra Fipros

Beregn Return on Investment (ROI):

Vi har haft mange samarbejder med virksomheder og har med stor succes automatiseret virksomheders palletering, således har virksomheder øget  indtjening og reduceret omkostninger.

Vi er sikre på, at en automatiseret palleteringsløsning fra Robot Nordic hurtigt tjener sig hjem.

Prøv vores beregner for at finde ud af hvornår I har tjent jeres investering hjem.

Vil du vide mere om palleteringsløsninger?

Del indlægget
fb-share-icon

Andre Løsninger

 • Sortering

  Vi finder den rigtige løsning sammen   Sortering er et bredt felt som kan defineres på flere forskellige måder. Det kan både være meget kompliceret, og det kan være

 • Pakning

  Vi leverer robuste pakningsløsninger til virksomheder inden for næsten en hvilken som helst branche. En løsning, der klarer pakningen af dine produkter, giver din virksomhed en driftsikker løsning, som