Universal Robots

e- series
e-Series har fire medlemmer – UR3e, UR5e, UR10e og UR16e. Hver cobot tilbyder forskellig rækkevidde og nyttelast, og de har alle den samme lethed, brugervenlighed og pålidelighed, som gør dem til en værdifuld tilføjelse til ethvert produktionsanlæg.
Universal Robots
Bygget med tanke på fremtiden og designet til at udvikles i takt med, at din forretning vokser. Et springbræt til forbedret produktkvalitet og produktivitet, så du altid er foran konkurrenterne. Med intuitiv programmering, alsidig brug og en næsten endeløs liste af muligheder for funktionsudvidelser kan de supplere produktionen uanset din branche, din virksomhedsstørrelse eller produkt type.
Previous slide
Next slide

Fordele ved UR til undervisningsbrug

UR3e

Kompakt og portabel Cobot designet til opgaver som samling og test med høj præcision. God til lette opgaver i industri og undervisning.

 

 

Rækkevidde:

500 mm.

Løfteevne:

3 kg.

Fodaftryk:

Ø 128 mm.

Vægt:

11,2 kg. 

UR5e

Alsidig og fleksibel Cobot designet til opgaver som pick and place og materialebearbejdning af mellemtunge emner.

 

 

 

Rækkevidde:

850 mm.

Løfteevne:

5 kg.

Fodaftryk:

Ø 149 mm.

Vægt:

18,4 kg. 

UR10e

Fleksibel Cobot designet med ekstra rækkevidde og derfor særlig velegnet til løsninger indenfor pakning, emballering og palletering.

 

 

Rækkevidde:

1300 mm.

Løfteevne:         

12,5 kg.

Fodaftryk:         

Ø 190 mm.

Vægt:           

33,5 kg.

UR16e

High performance Cobot designet til store og tunge opgaver. Sublim til  løsninger som kræver håndtering af diverse materialer. 

 

 

Rækkevidde:   

900 mm.

Løfteevne:       

16 kg.

Fodaftryk:         

Ø 190 mm.

Vægt:           

33,1 kg. 

UR20

Heawy Duty Cobot designet til at yde den bedste  rækkevidde og løfteevne alt i mens UR20 bevarer alsidighed, brugervenlighed og et lille fodaftryk.

 

Rækkevidde:   

1750 mm.

Løfteevne:       

20 kg.

Fodaftryk:         

Ø 245 mm.

Vægt:             

64 kg. 

SESG MakerLab brug af Mimic og UR

I denne spændende case tager Robot Nordic dig med på besøg hos MakerLab ved Svendborg Erhvervsskole, hvor de har købt en UR-robot fra Robot Nordic samt værktøj fra Nordbo Robotics kaldet Mimic. Se med, når vi udforsker den innovative teknologi, der anvendes i undervisningen på skolen.

Mimic er et unikt redskab, som gør det muligt at programmere UR-robotter ved hjælp af håndbevægelser. Det betyder, at det er nemt for eleverne at lære at programmere robotter, da de kan bruge deres egne bevægelser til at styre robotten. Dette giver en mere intuitiv og sjov måde at lære på, samtidig med at det styrker elevernes teknologiske kompetencer.