RobotNordic.dk

En unik mulighed

Står I med overvejelser om, hvorvidt implementering af en robot i Jeres virksomhed vil give mening? Vi oplever løbende at vores kunder formår at styrke både konkurrenceevne og produktkvalitet, samtidig med at man kan frigøre dygtige medarbejdere fra gentagne- og nedslidende arbejdsopgaver. Medarbejderne kan derved benyttes i andre værdiskabende roller i Jeres virksomhed.

Som robotintegrator tilbyder Robot Nordic, i samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen, Jeres virksomhed en unik mulighed for at ansøge om et tilskud til lån og afprøvning af en robot på kr. 125.000. Vi vil, som robotintegrator, hjælpe dig med at integrere og tilpasse robotten til netop Jeres behov i virksomheden, samt hjælpe med oplæring af medarbejdere, så de er klædt på til at ibrugtage robotten. Robottens funktion er alsidig og kan anvendes i mange forskellige henseender, herunder skruning og montage, slibning, svejsning og polering mm.

Låneperioden er op til 3 mdr. Når låneperioden er slut, kan I som virksomhed vælge at købe robotten eller levere den tilbage.

Der bliver åbnet for ansøgning d. 2/9-24. Læs mere om ansøgningsprocessen og ansøg her.