Bjerrum Nielsen

Af Camilla I Projekter

Samarbejde med kunde og partnere

Robot Nordic var i stand til at hjælpe Bjerrum Nielsen med at finde en løsning ved hjælp af Mimic-værktøjet fra Nordbo Robotics.
Mimic-værktøjet gør det muligt for en operatør at styre en robotarm ved hjælp af naturlige håndbevægelser, hvilket har gjort overfladebehandling som slibning lettere og mere intuitivt samt sikrer kvalitet og driftssikkerhed.

Overfladebehandling med Mimic

Ved at implementere Mimic-værktøjet kunne Robot Nordic hjælpe Bjerrum Nielsen med at optimere deres produktionsproces, øge effektiviteten og reducere risikoen for menneskelige fejl.

Denne teknologi giver også potentielle fordele såsom at reducere fysisk belastning for medarbejdere i Bjerrum Nielsen samt øger sikkerheden og sænker omkostningerne over tid.

I Robot Nordic tilstræber vi altid at finde den bedste løsning i et samlet anlæg. Vi mener at den succesfulde implementering af Mimic-værktøjet i produktionslinjen hos Bjerrum Nielsen viser potentialet for robotteknologi og automatisering til at revolutionere forskellige brancher og forbedre livskvaliteten for individer.

Skriv en kommentar