Fipros Case

Af jim thomsen I Projekter

FIPROS Nutrition er en kontraktproduktionsvirksomhed, der er specialiseret i fødevarer og fødevareingredienser. De tilbyder blanding og pakning af premium pulverprodukter, herunder pulver til spædbørn, småbørn, familier og andre ernæringspulvere. FIPROS Nutrition leverer topmoderne udstyr, et digitaliseret produktionssystem med den nyeste robotteknologi og et stærkt hygiejnekoncept, der sikrer 100% linjeclearance. De garanterer fortrolighed vedrørende opskrifter og produktfunktioner og tilbyder stor fleksibilitet til specialprodukter og produktionsvolumener. FIPROS Nutrition tilbyder også produktion af private label til mindre eller opstartsvirksomheder.

Samarbejde med kunden

Fipros Nutrition havde allerede robotter stående som ikke var integreret. Robot Nordic fik hurtigt rettet op på dette ved at implementere gamle robotter Fipros allerede havde indkøbt med nye robotløsninger. 

End of line løsning

Anlægget består af to UR10 til hhv. pakning og kasserejs samt robotløsninger til luk, forsegling og labelpåsætning  af kasser.

Kassen sendes nu videre til kvalitetskontrol og pakkes på paller med en linear palleterings robot, som sparer plads.

Med vores software SmartPack-Nordic har Fipros Nutrition ultimativ fleksibilitet. Fipros’ egne operatører kan hurtigt og let indstille pakkemønstre.

Fipros Nutrition var meget tilfredse med resultatet og kunne nu levere deres produkter hurtigt. 

Således kan Fipros Nutrition hurtigt tackle nye ændringer i produktionen uden at skulle bekymre sig om end of line

Skriv en kommentar