RobotNordic.dk

Kasse- og bakkerejsere

Muligheder for udfoldning, fyldning, lukning og pakning af kasser. Vi finder den rigtige løsning i samarbejde med dig og vores samarbejdspartnere

Med vores kasserejser opnår din virksomhed følgende

  • Effektivisering

  • Driftsikkerhed

  • Større fleksibilitet

  • Bedre ergonomi og sikkerhed for ansatte

  • Øget kapacitet

  • Tilpasning til netop jeres behov

Hvad er en kasserejser?

Kasse- og bakkerejsere er til virksomheden, som ønsker at tage deres automatisering et skridt yderligere. 

Kasserejsere er systemer, der skal løfte, udfolde og lukke bunden af kasserne for at pakkerobotten kan fylde kassen. Efter at kassen er blevet fyldt, lukker systemet kassens øvre flapper og sender den videre til forsegling med tape eller lim.

Ved at implementere en kasserejser vil virksomheden opleve flere fordele. En af de vigtigste fordele er effektivisering af kapacitet og reducering af omkostninger til bemanding af arbejdsprocesser der er gentagende og belastende.

Bedre kvalitet og effektivitet

Vi garanter en løsning som skaber værdi for virksomheden og endda for miljøet. En kasserejser mindsker fejl i produktion og dermed spild af emballage.

Kasserejseren sikrer driftssikkerhed og præcision i virksomhedens emballeringsproces og øger derfor kvaliteten af virksomhedens produkter. 

Tilpasning til jeres behov

Alt efter virksomhedens behov tilpasser vi, så I får en kasserejserløsning med den rigtige pakkekapacitet og lukkesystem. Vi udvikler kasserejsere af højeste kvalitet, så I får en holdbar løsning med minimum vedligeholdelse og mulighed for efterservice, hvis dette bliver nødvendigt.

Vi er sikre på at vores kasserejser løsning kan effektivisere pakkeprocessen og mindske omkostninger for enhver virksomhed. 

Fipros kasserejs værktøj

Vil du vide mere om Kasse- og bakkerejsere?